Jdi na obsah Jdi na menu

Jáhlové rizoto

2. 10. 2017

200 g jáhel, 3 barevné papriky, 1 velká cibule, 6 menších rajčat, olej, sůl, pepř, majoránka, čerstvá pažitka, strouhaný sýr

Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme spařené jáhly a vše krátce opražíme. Potom jáhly zalijeme horkou vodou, osolíme a dusíme do měkka. Hotové jáhly by měly být sypké. Mezitím na oleji osmažíme nakrájené papriky a rajčata, zalijeme trochou vody, osolíme a krátce dusíme, až se vypaří přebytečná voda. Nakonec vmícháme jáhly, dochutíme majoránkou, pepřem a pažitkou. Hotové rizoto na talíři posypeme strouhaným sýrem a zdobíme olivami.

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA