Jdi na obsah Jdi na menu

Rychlé zeleninové lasagne

1 balíček lasagní, 1 kg čerstvé zeleniny (paprika, cuketa apod.), 500 g sýra na strouhání, 250 g sekaných loupaných rajčat (z konzervy), 250 g kečupu, 1 dl bílého vína, cukr podle chuti, oregano, bazalka, mletý pepř, sůl, olej na vymazání

Lasagne uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a částí z nich vyložíme dno olejem vymazané zapékací formy. Na ně rozložíme nakrájenou čerstvou zeleninu, posypeme ji nastrouhaným sýrem, přelijeme směsí kečupu, sekaných rajčat, cukru a vína a ochutíme oreganem, bazalkou, solí a pepřem. Postup opakujeme, dokud není forma plná. Pak ji vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C a pečeme asi půl hodiny.

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA