Jdi na obsah Jdi na menu

Fazole alla puttanesca

12. 3. 2017

1 lžíce olivového oleje, 4 stroužky česneku, 2 lžíce kapary, 4 lžíce černých oliv, 4 feferonky (nemusí být), 400 g oloupaných a nadrobno nakrájených rajčat (nebo konzerva rajčat), 600 g uvařených bílých fazolí (nebo 2 konzervy), hrst nasekané petrželové natě

Nasekaný česnek zpěníme v olivovém oleji. Přidáme olivy, kapary, feferonky, po chvíli i nadrobno nakrájená rajčata, za několik minut i uvařené fazole. Dochutíme případně solí a pepřem a povaříme. Nakonec vmícháme petrželku. Na talíři ozdobíme bazalkou. Podáváme s opečeným chlebem s česnekem.

fazole_alla_puttanesca.jpg

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA