Jdi na obsah Jdi na menu

Polévky

Příspěvky

Chřestová polévka

 
7. 10. 2017 | | Rubrika: Polévky

Houbová polévka s pohankou

 
1. 10. 2017 | | Rubrika: Polévky

Cizrnová polévka

 
21. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Zeleninový krém

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Hořčičná polévka

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Tortillová polévka

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Smetanová bramborová polévka s hráškem

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Žampionový krém

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Pikantní bramborová polévka

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Bramborová polévka s těstovinami

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Bramborová polévka Vichyssoise

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Čínská rybí polévka

 
8. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Krém z pečených batátů

 
5. 9. 2017 | | Rubrika: Polévky

Studená polévka Gaspacho

1 nakrájenou cibuli, 2 konzervy loupaných rajčat, 3 rozetřené stroužky česneku, 2 lžíce vinného octa, 1 lžíci olivového oleje, 1 lžíci citronové šťávy, 1 sklenici rajčatové šťávy, mletý pepř a sůl rozmixujeme. Přidáme nakrájenou ½ okurky a 1 zelenou papriku a necháme 6 hodin chladit. Porce můžeme ozdobit lžičkou smetany.

 
13. 6. 2016 | | Rubrika: Polévky

Čínská zelená polévka

500 g mangoldu nakrájíme na nudličky a povaříme 15 minut asi v 1 l zeleninového vývaru. V misce smícháme 2 rozdrcené chilli papričky, po 1 lžíci vinného octa, sójové omáčky, cukru a sherry, vše přidáme do vývaru a ještě 3–4 minuty povaříme na slabém plameni.

 
13. 6. 2016 | | Rubrika: Polévky
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA