Jdi na obsah Jdi na menu

Sýry

Příspěvky

Nivové karbanátky

200 g Nivy, 50 g droždí, 2 vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžíce vody, strouhanka, olej...

 
3. 6. 2016 | | Rubrika: Sýry

Smažený Hermelín v sezamu se švestkovým čatní

Na čatní: 900 g švestek, 2–3 šalotky nakrájené najemno, 5 cm čerstvého zázvoru nastrouhaného, 220 ml čerstvé pomerančové šťávy, 100 ml suchého červeného vína, 140 g rozinek, 1 kousek celé skořice,  50–70 g hnědého třtinového cukru, půl lžíce mletého chilli, 1 snítka tymiánu

Na sýr: 4 hermelíny, 60 g strouhanky, 125 g sezamových semínek, 1–2 rozšlehaná vejce, slunečnicový olej na smažení...

 
3. 6. 2016 | | Rubrika: Sýry

Zapékaný hermelín

4 hermelíny, 2 rajčata, paprika, větší cibule, kečup, hořčice, sůl, pepř, koření dle chuti...

 
3. 6. 2016 | | Rubrika: Sýry

Rozpečený plněný hermelín

4 hermelíny, 360 g žampionů, 1 malá cibule, 2 lžíce oleje, houbové koření, drcený růžový pepř, sůl, 1 lžíce nasekané zelené petrželky...

 
3. 6. 2016 | | Rubrika: Sýry

Hermelín v listovém těstě

Listové těsto rozválíme a rozkrájíme na obdélníky. Ke straně obdélníku dáme polovinu podélně rozříznutého malého Hermelínu, přidáme trochu kečupu, posypeme najemno nakrájeným pórkem, přiklopíme těstem a okraje stiskneme. Přemístíme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme sezamovým semínkem a pečeme při 170 °C dozlatova.

 
8. 5. 2016 | | Rubrika: Sýry
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA