Jdi na obsah Jdi na menu

Nevyzkoušené

Příspěvky

Bulgurový salát s fazolemi a olivami

 
11. 2. 2019 | | Rubrika: Jiné

Fenyklová polévka

 
11. 2. 2019 | | Rubrika: Polévky

Celerový salát se sardelovými očky

 
3. 2. 2019 | | Rubrika: Jiné

Okurková polévka s brambory

 
3. 2. 2019 | | Rubrika: Polévky

Plněná teplá rajčata

 
3. 2. 2019 | | Rubrika: Hlavní jídla

Rajčatový a paprikový salát s celerem

 
3. 2. 2019 | | Rubrika: Jiné

Kapustová polévka s brambory a houbami

 
3. 2. 2019 | | Rubrika: Polévky

Pestrý květákový salát s jogurtem

 
3. 2. 2019 | | Rubrika: Jiné

Musaka z kyselého zelí a rýže

 
3. 2. 2019 | | Rubrika: Hlavní jídla

Salát ze zeleného hrášku s majonézou

 
3. 2. 2019 | | Rubrika: Jiné

Cibulový salát s celerem

 
2. 2. 2019 | | Rubrika: Jiné

Lilky plněné brynzou

 
2. 2. 2019 | | Rubrika: Hlavní jídla

Salát z vařených lilků s Nivou

 
2. 2. 2019 | | Rubrika: Jiné

Slovenská vánoční zelňačka

3 pytlíky bílého kyselého zelí, 2 hrsti sušených jablek, 2 hrsti sušených švestek, 2 hrsti sušených hub a 4 paprikové klobásy vcelku zalijeme vodou, aby vše bylo ponořené. Vaříme zakryté 80 minut, nebo 45 minut v papiňáku. Vyndáme klobásy, přidáme 3 šlehačky a povaříme. Podáváme s nakrájenou klobásou.

 
4. 1. 2019 | | Rubrika: Polévky

Fermentovaná zelenina

 
28. 6. 2018 | | Rubrika: Jiné